Tilaukset ja asiakaspalvelu: myynti@lainalaatikko.fi puh. (09) 5 123 123
in English suomeksi

Kotimuutto, palvelumuutto ja luksusmuutto

Kodin vaihtuessa uuteen on paljon muistettavaa ja tehtävää. Kunnolliset muuttovälineet helpottavat
muuttoa, ja kiireen yllättäessä muuttoapukin on paikallaan.

Tehokkaat välineet omatoimiselle muuttajalle –
muuttolaatikot, ‐autot ja ‐tarvikkeet

Lainalaatikoita

Unohda kaupan banaanilaatikot ja appiukon farmarivolvo. Lainalaatikon tehokkailla ja turvallisilla muuttovälineillä säästät aikaa ja vaivaa niin itseltäsi kuin läheisiltäsi. Kunnollisilla muuttolaatikoilla ja muuttoautolla muuttaminen on edullista ja moninkertaisesti nopeampaa kuin sekalaisten pahvilaatikkojen ja nyyttien kanssa puuhastelu. Tutustu paikkakuntakohtaisiin palveluihimme ja tilaa muuttovälineet meiltä.

Tilaa muuttolaatikot Vuokraa muuttoauto

 

Muuttomiehet

Palvelumuutto ovelta ovelle luotettavissa käsissä

Haluatko mummon perintöpiirongin ehjänä perille? Muutto on paitsi tekniikkalaji myös voimainkoetus. Kokeneiden ammattilaistemme käsissä kalleinkin omaisuutesi siirtyy turvallisesti ja vakuutettuna uuteen kotiisi. Sinulle jää vain pakkaaminen, johon saat meiltä sekä ohjeet että parhaat pakkaustarpeet. Kokeile vaikka pukulaatikkoamme, johon ripustat takit, housut ja paidat suoraan kaapista tangolle ja takaisin. Vaatteet ovat silittämättä siististi perillä uudessa kodissasi. Helppoa!

Tee muuttotarjouspyyntö
Lähetä tarjouspyyntö muutosta

Luksusmuutossa muutat vain itsesi, kaikki muu on valmiina

Muuttomies laatikossa

Matkusta vaikka mökille tai etelän lomakohteeseen. Sillä aikaa me muutamme kotisi ja palaat virkistyneenä valmiiseen kahvipöytään. Hoidamme kaiken pakkaamisesta muuttosiirtoon ja perillä kohteessa suunnitelmien mukaisille käyttöpaikoilleen. Tarvittaessa huolehdimme myös taulujen ripustamisesta. Meidän tehtävämme on tehdä arjesta nautinto – sinulle jää eläminen.

Tee muuttotarjouspyyntö
Lähetä tarjouspyyntö muutosta

Tee parempi kotimuutto turvallisesti ja tehokkailla välineillä.

» Ota yhteyttä muuton ammattilaisiin tai tilaa suoraan tästä